Poceni nogometni dresi Mizuno in S.S. Lazio sta izdala posebno izdajo dresa ob praznovanju 10. obletnice klubskega naslova Coppa Italia 2013.Najnovejša majica Lazia je omejena izdaja, ki je v zbirateljski škatli, ki vključuje simbole ekipe. Rimska številka "X", natisnjena na robu rebrastih rokavov, predstavlja 10. obletnico Coppa Italia. Slogan »l'Aquila è Roma« (Orel je Rim), vtisnjen v zlati barvi na zgornjem delu hrbta, se nanaša na ikoničnega orla Olimpijo, ki vzbuja občutek ponosa in pripadnosti zdaj 123-letni Serie Ekipa.26.05.2013« (datum finala Coppa Italia 2013) je natisnjen na sredini prsnega koša, medtem ko je logotip Mizuno prikazan na levi strani, uradni grb Lazia pa je izvezen na desni. Obe aplikaciji sta v zlati barvi po navdihu barve trofeje Coppa Italia.Komplet je izdelan iz 100-odstotno reciklirane poliestrske tkanine v skupnih prizadevanjih SS Lazio in Mizuno za podporo trajnosti.Za morebitno nošenje na zadnji tekmi trenutne sezone je novi Pumin dizajn navdihnjen z opozorilnimi znaki na gradbišču, ki združuje oranžno-belo, diagonalno črtasto majico z belimi rokavi ter črnim ovratnikom in manšetami.
V počastitev svoje 120. obletnice si bo španska LaLiga nogometni dresi online nadela modro-belo opremo, ki se zgleduje po tisti, ki so jo nosili prvi igralci v njeni zgodovini. Majica Nike z originalno klubsko značko na prsih je poklon tisti, ki je bila uporabljena na prvi tekmi v zgodovini Atletija.Atlético de Madrid 120th Anniversary dres Nike bodo nosili to sredo na tekmi La Lige proti Mallorci, po stopinjah prvih igralcev Atletica de Madrid v njihovem zgodovinskem debiju.Klub Atlético de Madrid je 26. aprila 1903 kot podružnico kluba Athletic ustanovila skupina baskovskih študentov, ki so živeli v Madridu. Tudi Atletski klub je bil takrat oblečen v modro-belo. Prvi grb Atlético Madrida je bil sestavljen iz pasu, ki obdaja nogometno žogo s prepletenimi začetnicami Athletic Club. Leta 1911 so prevzeli Atéticovo slavno domače rdeče-belo. Leta 1917 so spremenili oznako.Mornarsko modra srajca, ki nosi blagovno znamko Volt, vendar je bila zasnovana v podjetju in slavi slavno gledališče Theatro da Paz v Removem domačem mestu Belém, bel ovratnik in bele manšete z dovršenim okrasjem in tribarvnimi oznakami.
Otroški nogometni dresi, ki praznuje prelomni rojstni dan 120 let od ustanovitve portugalske ekipe Primeira Liga s sedežem v Portu leta 1903, je v retro črni barvi z ovratnikom v stilu vezalk. Grb je spet preprost bel obkrožen »BFC«. prikimava zgodnjemu videzu ekipe in se ujema s kratkimi hlačami kompleta, ki bo dopolnjen s črnimi nogavicami, nošenimi proti Bragi ta prihajajoči vikend in bodo na voljo kot sprememba v sezoni 2023-24.Nova črna izdaja podjetja Erreà je močno okrašena z večbarvno grafiko, podrobnosti pa so v živo oranžni barvi, vključno z grbom z lobanjo in križnimi kostmi.Komplet je dopolnjen z ujemajočimi se kratkimi hlačami in nogavicami, ki tvorijo nominalno – torej napačno – popolnoma črno obleko.Na zadnji strani vratu je detajl »VIVO EM TI«, pri rdečih kratkih hlačah in belih nogavicah pa se vidi tudi tonski pristop, uporabljen v adidasovih črtah.