Det här är de nya Gambias Fotbollströjor Billigt, det gambiska landslagets nya dräkter för spel säsongen 2022/23. De nya Gambias fotbollströjor har tillverkats av det tyska företaget Saller.Båda tröjorna (hemma och vita borta en) har Gambias nationalflagga på baksidan, som kan ses på bilderna nedan och har även en skorpiondesign (Gambia har smeknamnet Scorpions)Gambia bar också Saller-kit vid AFCON 2021, där de slutade tvåa i en grupp som också hade Mali och Tunisien och avancerade till de åtta sista innan de till slut förlorade mot Kamerun.Det var 32 lag i början av turneringen, och vi är nu nere i de två sista. Det kommer att vara Frankrike och Argentina som kommer att låsa horn för världsfotbollens högsta pris i helgen - i huvudsak en kamp mellan de försvarande mästarna (utrustad av Nike) och Albiceleste i Adidas.En upprepning av 2018 års final (Frankrike-Kroatien) skulle ha sett det som en helt Nike-affär. Men Argentina avslutade den möjligheten med en fin seger över Kroatien i den första semifinalen. Lionel Messi var stjärnan för Lionel Scalonis män, han konverterade kallt en straff under press för att sätta sydamerikanernas sida i första halvlek, och producerade också en härlig assist till Julian Alvarez mitt i den andra. Veteranen Messi ställdes mot Josko Gvardiol, 20-åringen som har varit en av de bästa försvararna i den här turneringen, och som har kopplats ihop med europeiska toppklubbar och kom över trumf i en 1-1-situation.
Intressant nog bar Kroatien också sin bortatröja för första gången denna turnering, efter att ha burit sina röda och vita rutor för sina tidigare matcher mot Belgien, Marocko, Kanada, Japan och Brasilien. Det är en ganska snygg tröja, men tyvärr för Zlatko Dalics män skapade de inte mycket framåt, och slutresultatet blev en övertygande argentinsk vinst.Trots att de saknat många förstahandsspelare - som Lucas Hernandez, Karim Benzema, Presnel Kimpembe, N'Golo Kante och Paul Pogba för att nämna några, har fransmännen varit mycket imponerande under hela turneringen. Kylian Mbappe har varit utmärkt på kanten, med hans tempo som ofta orsakat högerbackar alla slags problem. Antoine Griezmann har också varit en uppenbarelse - han har inte undgått sitt defensiva ansvar alls!
Ett Köpa Fotbollströjor Billigt arbetstakt kom i semifinalen mot Marocko. Det var en period i början av andra halvlek där Atlas Lions såg farliga ut och hela tiden lyckades få in bollar i boxen, bara för Griezmann att snappa upp och se till att anfallet inte blev av. Du ser normalt inte en offensiv mittfältare (i 10-rollen som Griezmann) arbeta så hårt på försvaret, men 31-åringen verkade vara överallt (se värmekartan nedan), vilket gör att det ser ut som att Frankrike hade 12 eller 13 spelare på planen istället för de 11 de faktiskt gjorde!Och det är inte bara i försvaret, Griezmann är också en integrerad del av Frankrikes anfallsplaner – båda Les Bleus mål i den tuffa kvartsfinalen mot England, om du kanske minns, hade honom som skapare. Han är också deras go-to-man för frisparkar och hörnor, och i den här turneringen kan man hävda att han har varit lika värdefull för det franska laget som Messi är för argentinarna.