Billige Fodboldtrøjer Børn
respektere efter klubbens manglende kvalifikation


City til at vende tilbage til bordet


Liverpool Trøje, Real Madrid Fodboldtrøjenyheder brød i går fodboldtrøjer udsalg ubarmhjertig sommerplan

Harry Kane formåede ikke at møde op til Tottenham -træning for anden dag i træk, da han forsøger at tvinge igennem sit skifte til Manchester City. Nyheder brød i går formiddag om, at den 28-årige undlod at rapportere til præ-sæsonen efter en forlænget pause efter Euro 2020.
Premier League -mesterne har ikke formået at vende tilbage med et andet tilbud siden da, og man mener, at de har afkølet deres interesse for at fokusere på at lande Aston Villa -kaptajnen Jack Grealish.
liverpool trøje Alligevel kan Kane's dristige og ballske træk, der truer med at ødelægge hans arv i Tottenham, nu kunne tilskynde City til at vende tilbage til bordet.
Pep Guardiola venter stadig på et sidste svar fra Grealish med Villa, der endnu ikke har reageret på deres blockbuster -bud, der ville slå Premier League -rekord.
real madrid fodboldtrøje Det er stadig uklart, om City har råd til at lette træk for både Grealish og Kane, dog uden spillersalg eller en potentiel spiller-plus-kontantaftale for angriberen.
Englands anfører ønsker at slutte sig til sin Three Lions-holdkammerat på Etihad Stadium og er nu villig til at frustrere Tottenham for at gøre det.
Maillot Foot Pas Cher Kane mener, at han har en gentleman -aftale med Spurs, som Levy skal respektere efter klubbens manglende kvalifikation til Champions League.
Han gjorde det klart før EM, at der var en samtale at tage efter turneringen om hans fremtid.
Det er imidlertid forstået, at Kane allerede havde sit hjerte til at forlade det nordlige London efter klubbens skuffende afslutning på kampagnen.
Det er klart, at det ikke vil være muligt hos Spurs i mellemtiden, mens klubben står klar til en overgangsperiode under den nye chef Nuno Espirito Santo.
Nuno forventede, at Kane ville vende tilbage til træning efter sin ferie, men den portugisiske chef har nu fået en ubehagelig overraskelse med kun 10 dage til starten af ​​den nye sæson.
Kane forventedes alligevel ikke at deltage fra start, da han får ekstra tid til at komme sig efter en ubarmhjertig sommerplan.

real madrid trøje børn

real madrid trøje