billige fodboldtrøjer
tilpasse sig sine nye omgivelser


Han flyttede til Old Trafford som David Beckhams


Manchester United Trøje, Ac Milan Trøjemen ronaldo, i sin bedste fodboldtrøjer til klubber tilbagevenden

Han flyttede til Old Trafford som David Beckhams afløser i 2003, og tog sig tid til at tilpasse sig sine nye omgivelser.
Men Ronaldo, i sin bedste alder på Theatre of Dreams, etablerede sig til at være en af ​​klubbens største spillere nogensinde ved at drive dem til tre Premier League-titler og Champions League-kronen.
manchester united trøje Og han skalerede nye højder i hele sin tid på Bernabeu, plyndrede 450 mål på ni år og fyrede Los Blancos til to La Liga -titler og fire Champions League -kroner.
Men han er blevet tippet til at forlade klubben i kølvandet på deres europæiske exit til Porto i sidste uge, hvor han var skyld i det afgørende mål.
ac milan trøje Og at få Gareth Bale fra lønregningen kan få det til at ske, idet Los Blancos -stjernen tilbringer sæsonen på lån i Tottenham.
Den belgiske landskamp, ​​der i øjeblikket indtager Ronaldos gamle nr. 7 -trøje i Bernabeu, har store lønninger og har kæmpet lige siden hans ankomst fra Chelsea for næsten to år siden.
billige fotballdrakter Men deres præference ville være at signere enten Erling Haaland eller Kylian Mbappe fra henholdsvis Borussia Dortmund og Paris Saint-Germain.
Alligevel er der sket mærkelige ting i fodbold, og denne saga ser ud til at tænde i det øjeblik, transfervinduet åbner igen i slutningen af ​​sæsonen.
I mellemtiden indrømmede ESPN -ekspert Julien Laurens for nylig, at han helst ville se Ronaldo vende tilbage til United i stedet for Real.
Ja, det kan være [sandt], ”sagde Zidane til Sky i Italien, da han blev spurgt om rygterne, der forbinder Ronaldo med en tilbagevenden til Real.

billige fotballdrakter