fotbollströjor
rensade bollen efter ett inkast


Gareth Southgate kommer att


PSG Tröja, Tottenham Fotbollströjaalexander-arnold signalerade fotballdrakter tilbud som väntar i vingarna

Gareth Southgate kommer att hålla andan över Trent Alexander-Arnolds träning inför EM efter att Liverpools högerback backade ur Englands vänskapsmatch mot Österrike på onsdagskvällen.
Alexander-Arnold signalerade till Southgate och Englandbänken att han behövde bytas ut i slutskedet av 1-0-vinsten.
22-åringen verkade skada sin vänstra hamstring när han rensade bollen efter ett inkast i den 86: e minuten.
PSG tröja För att göra saken värre gav domaren Lawrence Visser sedan Liverpool -försvararen ett gult kort när han kom tillbaka till planen för att försena spelet.
Alexander-Arnold var tvungen att få hjälp runt på planen av en medlem av Englands medicinska team och såg tröstlös ut på hans tur.
tottenham fotbollströja Slaget kommer bara en dag efter att Alexander-Arnold utsågs till Southgates sista 26-mannatrupp för Euro 2020.
fodboldtrøjer Liverpools högerback ingick tillsammans med Kyle Walker, Reece James och Kieran Trippier efter en stark avslutning på säsongen med Jurgen Klopps sida.
Det återstår att se om han kan skaka av sig skadan, men den tidigare Manchester United-mittfältaren Roy Keane var orolig efter matchen.
England har redan tvivel om skador på Jordan Henderson och Harry Maguire, som båda namngavs i Southgates trupp men inte spelade mot Österrike.
De tre lejonen kan namnge en ersättare vid en allvarlig skada, med Jesse Lingard, James Ward-Prowse och Ollie Watkins som väntar i vingarna.

fodboldtrøjer med tryk