Goedkope Voetbalshirts Kids Atalanta BC, de Italiaanse Serie A-voetbalclub die sinds 1907 naar de stad Bergamo is vernoemd, heeft zijn derde tenue voor 2023/24 gelanceerd, ook bekend als de “Bergamo City Edition”, als eerbetoon aan zijn geboorteplaats.De trui, ontworpen door Joma, de technische sponsor van de Nerazzurri, is een mix van innovatie en duurzaamheid, omdat er gebruik wordt gemaakt van 100% gerecyclede stoffen, en stijl, met verfijnde details.Eén van deze details is een plattegrond van de stad Bergamo, die met een ton-sur-ton techniek subtiel op de voorkant van het shirt is gedrukt.Het Atalanta 23/24 Joma derde tenue heeft een stijlvolle polokraag, met zwart-blauwe strepen aan de buitenkant en "Bergamo, BG" letters aan de binnenkant. Ook de mouwen hebben zwart-blauwe ribgebreide manchetten.
De jacquardstof van de jersey, Bayern Munchen shirt goedkoop gemaakt van 100% gerecyclede bronnen, heeft een 3D-effect. Het shirt is ook voorzien van de slogan ‘La Maglia Sudata Sempre’ (‘Zweet altijd het shirt’) aan de binnenkant van de kraag en het logo ‘Atalanta Bergamo’, met een ster erboven, op de nek om de verbinding tussen de club en zijn stad.Ter ere van het rijke culturele erfgoed van Keulen hebben de Duitse Bundesliga-club 1. FC Köln en zijn officiële tenuepartner Hummel een speciaal ontworpen carnavalsshirt voor 2023/24 onthuld. Deze unieke trui combineert de traditionele charme van de Keulse carnavalskostuums met een modern sportontwerp, waardoor een visueel spektakel ontstaat dat de essentie van de unieke cultuur van de stad vastlegt.Het Hummel 1. FC Köln 2023/24 Carnaval-shirt heeft een boeiend goudpatroonontwerp dat zijn inspiratie haalt uit de ingewikkelde elementen die te vinden zijn in traditionele carnavalskostuums. In het hart van dit ontwerp neemt de geliefde FC Köln-mascotte, Hennes de geit, een prominente plaats in, harmonieus verweven in het gouden motief.De gouden accenten in het hele ontwerp zijn een eerbetoon aan de lange traditie van carnavalskleding en symboliseren de onbreekbare band tussen de club en haar gepassioneerde supporters.
“We zijn er trots op om met 1. FC Köln samen te werken aan het creëren van een goedkoop voetbaltenue kind dat niet alleen de cultuur en geest van Keulen laat zien, maar ook traditie en innovatie samenbrengt. Dit ontwerp vertegenwoordigt echt de samensmelting van cultuur en sport, en we hopen dat zowel spelers als fans het met enorme trots zullen dragen”, zegt Hummel CEO, Allan Vad Nielsen.Geïnspireerd door de traditionele carnavalskostuums, combineren het V-vormige patroon en de strepen op het shirt het rijke culturele erfgoed van Keulen naadloos met de sportieve geest van 1. FC Köln.In de kern van het tenue staat, naast de logo's van Hummel en 1. FC Köln, het wapen van de stad. Deze integratie symboliseert de onafscheidelijke verbinding tussen de club, de stad en haar toegewijde fanbase, waardoor de essentie van Keulen in elke steek wordt samengevat.