Aktualni švicarski prvak Superlige nogometni dres v sredo gosti Manchester City v akciji UEFA Lige prvakov.Ekipa s sedežem v Bernu v Švici bo za nastop oblekla različico Lige prvakov svoje domače opreme Nike 2023/24.Domači dres BSC Young Boys 23/24 UCL ima dizajn z zaobljenim ovratnikom iz najnovejše Nike kolekcije ekipnih oblačil. Srajca ima rumeno osnovo s črnimi vodoravnimi črtami, obrobljenimi s pari belih črt na sprednjem in spodnjem delu hrbta. Vratni izrez in manšete na rokavih so črne barve.V skladu s predpisi UEFA ima dres lige prvakov Young Boys manj logotipov sponzorjev kot dres švicarske super lige. Našitki UCL in UEFA Foundation for Children so nameščeni na levem rokavu.Dres kremne barve služi kot različica črnega gostujočega dresa, ki ga ekipa nosi v tej sezoni.
Aktualni prvak Süper Lig Nogometni dresi za otroke Galatasaray nosi udarno gostujočo in tretjo Nike opremo za domačo sezono 2023/24 in UEFA Ligo prvakov.Gostujoči dres Galatasaray 23/24 ima čist videz zaradi kombinacije bele in svetlo sive barve. Majica ima dizajn Nike z zaobljenim ovratnikom z grbom kluba, Nike Swoosh, in zaobljeno turško zastavo, izvezeno na prsih.Galatasarayjev tretji komplet Nike za 2023/24 ima podobo nogometne majice s klasičnim polo ovratnikom in kombinacijo naramnic z dvema gumboma. Dres ima navpične črte v rdeči in rumeni ikonični istanbulski klub. Komplet praznuje 100. obletnico razglasitve republike Turčije s strani Mustafe Kemala Atatürka oktobra 2023. Besedilo nad značko Galatasarayja in odtis znaka prepoznata stoletnico.Ena od izstopajočih lastnosti majice je subtilna vključitev starega zemljevida Deventerja, sublimiranega na tkanini, kar nakazuje globoko zakoreninjeno vez, ki jo klub deli z domačim krajem.
Nova zasnova sekundarne Otroški Nogometni Dresi spremembe je v črni barvi z osnovnim vzorcem po meri ter rdečimi obrobami in detajli.Ta dvobarvna paleta je ohranjena v celotnem kompletu v vseh nogavicah, razen pri nogavicah, kjer je besedni znak partnerja v beli barvi.Izdaja sekundarne spremembe 2023-24 za argentinsko stran je v temno sivi barvi z rdečim stiliziranim pasom ter zlatimi detajli in obrobami, ki skupaj s slikami, ki tvorijo tiskano dekoracijo dizajna, slavijo slavno zgodovino kluba, visoko točka je zmaga v Copa Libertadores leta 1985.Svojo prefinjenost dodajajo zlati poudarki, ki so okusno postavljeni, vključno z emblemom ekipe in logotipi. Ovratnik in rokavi srajce so obrobljeni v ujemajočem zlatem odtenku.